Βεγγαλικά παντού..!

550

Έχετε οργανώσει τον γάμο σας και θέλετε να σας μείνει αξέχαστος και σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας.? Τότε μάλλον δεν έχετε σκεφτεί τα βεγγαλικά, τα οποία θα κάνουν την στιγμή σας παραμυθένια και μοναδική.

Αν στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέφτεστε πως ήδη έχετε αυξημένα έξοδα για τον γάμο σας, τότε υπάρχει λύση προσαρμόζοντας τον προϋπολογισμό σας κατάλληλα, καθώς οι επαγγελματίες του είδους θα βρουν την κατάλληλη λύση για εσάς, μην το σκέφτεστε άλλο κάντε το όνειρο του παραμυθένιου γάμου πραγματικότητα, με την χρήση βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή σας όπως αυτό του γάμου θα πρέπει να σφραγιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ανάμνηση από τα βεγγαλικά πυροτεχνήματα θα στιγματίσουν την στιγμή που θα σας ακολουθεί για αρκετά χρόνια, θυμίζοντάς σας ωραίες αναμνήσεις. Εκτός βέβαια από βεγγαλικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους είδους πρακτικές για να κάνετε το γάμο σας μαγικό και παραμυθένιο, αρκεί να έχετε φαντασία και δημιουργικότητα.

Μια υπέροχη ιδέα που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας αλλά και τα μικρά παιδιά στην γαμήλια δεξίωση σας αλλά και στην εκκλησία είναι να προμηθευτείτε σετ βεγγαλικά σαν αυτά που βάζουμε στις τούρτες γενεθλίων, (που πετάνε αυτές τις ρομαντικές και όμορφες σπίθες), και να τις μοιράσετε σε όλο τον κόσμο, στην συνέχεια αφού βγείτε από την εκκλησία ή κάνετε την είσοδο σας στην γαμήλια αίθουσα να τα ανάψουν όλοι δίνοντας έτσι στην στιγμή μια αίσθηση μαγείας και μοναδικότητας. Αν όμως σας αρέσουν οι χειροτεχνίες μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας κάποιες γαμήλιες συσκευασίες όπου θα λένε τα ονόματα σας ή κάτι που θα σας εκφράζει, και μέσα σε αυτές να τοποθετήσετε τα βεγγαλικά.

Αν βέβαια τα βεγγαλικά σας φαίνεται δύσκολη διαδικασία τότε υπάρχει και άλλη λύση για να χαρίσετε μοναδικότητα στον γάμο σας, βρείτε στο εμπόριο ιπτάμενα φαναράκια που με την φλόγα τους απελευθερώνονται ψηλά στον ουρανό και που η τιμή τους είναι άκρως προσιτή. Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα καταφέρετε να κάνετε τους καλεσμένους σας να μιλάνε αρκετό καιρό για το γεγονός αυτό.

Βέβαια τα βεγγαλικα και τα πυροτεχνήματα μπορούν να προσαρμοστούν κατάλληλα ανάλογα την περίσταση που θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε, εκτός βέβαια από ένα φαντασμαγορικό γάμου με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα μπορούμε να κάνουμε και μοναδικά βαφτίσια με χρώματα τέτοια που να ταιριάζουν κατάλληλα με το φύλο του παιδιού. Η τεχνολογία βέβαια έχει εξελίξει τα βεγγαλικά τόσο πολύ που τα ατυχήματα έχουν μηδενιστεί, και ως συνάρτηση αυτού έχουν κάνει τις βιομηχανίες βεγγαλικών να παράγουν βεγγαλικά και πυροτεχνήματα για χρήση από μικρά παιδιά. Τώρα μπορείτε να βρείτε βεγγαλικά τα οποία είναι φτιαγμένα με υψηλές προδιαγραφές για παιδικά πάρτυ.

Εκτός από βαφτίσια αλλά και γάμους η χρήση βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων γίνεται και σε κάποιες άλλες περιστάσεις στις ζωής μας, όπως χαρές και δεξιώσεις, εγκαίνια, την ανάσταση, τον ερχομό του καινούριου χρόνου και άλλες πολλές, αρκεί πάντα να χρησιμοποιούνται με υπευθυνότητα και σύνεση.

Αν σας αρέσουν τα βεγγαλικά τότε η χρήση και κάποιων άλλων παραγώγων θα σας αρέσουν εξίσου, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε κανονάκια με πολύχρωμα κομφετί για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα, καθώς η βροχή από glitter σας δίνει την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε και σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αφού το υλικό τους είναι πυρίμαχο και δεν ξεβάφει.