Μετόπες

562

Η λέξη  μετόπη από μόνη της παραπέμπει σε κάτι αρχαίο, σε κάτι μεγαλοπρεπές και αριστοκρατικό. Στα αρχαία ελληνικά σήμαινε ενδιάμεσο κενό και αποτελούσε βασικό χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής με κλασικότερο παράδειγμα τις μετόπες του Παρθενώνα. Στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων οι μετόπες χρησιμοποιούνται για να καλύψουν με έναν όμορφο και αισθητικό τρόπο τις ράβδους από τα κουρτινόξυλα αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά τους και αποτελούν επιλογή σε πολλά σπίτια καθώς τείνουν να προσφέρουν ένα διαφορετικό στυλ σε κάθε χώρο.
Η εταιρεία μας πιστή στις ανάγκες σας αλλά και τις απαιτήσεις σας, προσφέρει μία πολύ μεγάλη ποικιλία από μετόπες ξύλινες, αλουμινίου και ίνοξ, ικανές να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.
Με μια γρήγορη επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε την τεράστια αυτή ποικιλία. Η ξύλινη σειρά διατίθεται σε έως 3 διαφορετικά χρώματα σε έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών κωδικών. Επίσης μπορείτε να βρείτε και διαφορετικές ποιότητες ξύλου, όπως καρυδιά, κερασιά, μελί και φυσικό ξύλο.
Παράλληλα υπάρχουν και πάνω από 7 διαφορετικοί κωδικοί οι οποίοι αφορούν μετόπες με ξύλινη ανάρτηση και προσφέρονται με έκπτωση έως και 10% προσφέροντάς σας αξιόλογη ποιότητα σε ακόμα πιο προσιτές τιμές.
Για τους πιο ιδιαίτερους χώρους υπάρχουν μετόπες με κυματικούς σχηματισμούς ή μετόπες που συνδυάζουν χρώματα και υλικά. Ψάξτε το καλύτερο για τον δικό σας χώρο και συνδυάστε τα προϊόντα με βάση το γούστο και το μεράκι σας. Αν δεν θέλετε δύο χρώματα σε μεγάλη έκταση αλλά ούτε και τελείως μονόχρωμα, εκμεταλλευτείτε τις μετόπες από κερασιά και οξυά οι οποίες διακοσμούνται με μία λεπτή ρίγα δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο διχρωμίας.
Αν τα κλασικά χρώματα του ξύλου δεν ταιριάζουν αρμονικά με τον χώρο σας, υπάρχουν μετόπες από λάκκα σε λευκό και μαύρο. Επίσης οι μετόπες ίνοξ και αλουμινίου είναι κατάλληλες για όσους θέλουν να αποφύγουν το ξύλο σαν υλικό.
Μετόπες inox  μεταλλικές με την υπογραφή της εταιρείας Domus υπάρχουν σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και σε μεγάλο φάσμα κωδικών.
Αν τα χρώματα χρυσό και ασημί είναι αυτά που σας αρέσουν περισσότερο υπάρχουν σχέδια πατίνας ακριβώς σε αυτά τα χρώματα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για να επιλέξετε. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν και σχέδια Antique ώστε να κάνετε τους συνδυασμούς που αρμόζουν στον προσωπικό σας χώρο.
Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές μας τιμές, περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βρείτε εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο και με ένα τηλεφώνημα θα είναι στην πόρτα σας. Η μεταφορά για αγορές άνω των 60 ευρώ είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα άμεσα και με ασφάλεια.

Άρθρο από http://www.homepraktika.gr/roler-skiasis-kai-storia