Σημεία των καιρών και χύμα αρώματα.!

528

Αρώματα και αναμνήσεις..!

Πως μπορούν να συνδεθούν συναισθηματικά τα αρώματα με τις αναμνήσεις μας και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα..? Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς αρώματα και μυρωδιές..! Σαφώς και η εικόνα που σας έρχεται στο μυαλό δεν αντιπροσωπεύει την ζωή σας και την καθημερινότητα σας, έτσι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα αρώματα και οι καθημερινές μυρωδιές στην ζωή μας.

Τα αρώματα σαν προσωπικό αξεσουάρ του καθενός μας, είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει και ανακαλύπτει μερικά κομμάτια του εαυτού μας χωρίς κάποιος να μας γνωρίζει προσωπικά. Σε άλλες εποχές η επιλογή και η αγορά των αρωμάτων ήταν κάτι το δεδομένο παρόλο που οι τιμές τους ήταν παρότι άλλο παρά οικονομικές, μπορούσε ο καθένας να έχει στην συλλογή του αρώματα τα οποία θα χρησιμοποιούσε και σε διαφορετικούς μήνες ανάλογα με το τι άρωμα θα ταίριαζε σε κάθε εποχή του χρόνου. Επώνυμα αρώματα έτοιμα τυποποιημένα αλλά και χύμα αρώματα για τους πιο ρομαντικούς εκείνης της εποχής ήταν αυτά που ο καθένας θα μπορούσε να έχει στην κατοχή του, για να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει στις καθημερινές του εμφανίσεις αλλά και στις πιο επίσημες.

Αφού αναφερθήκαμε στις ρομαντικές εποχές που οι αγορές των αρωμάτων γινόντουσαν η μία μετά την άλλη, ας δούμε τι γίνεται και στην σύγχρονη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε, τα αρώματα πλέον έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα και οι ανάγκες μας και οι προτεραιότητες μας είναι διαφορετικές από ότι παλαιότερα, είτε το θέλουμε είτε όχι τα οικονομικά των περισσότερων από εμάς είναι περιορισμένα και υπολογισμένα έτσι ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τις βασικές ανάγκες τις δικές μας αλλά και της οικογένειας μας.

Ο κόσμος πλέον στρέφεται σε πιο οικονομικές λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες του, το βλέπουμε καθημερινά στον εαυτό μας αλλά και στους γύρω μας, η φυγή μας για κάτι καλό και οικονομικό μας έχει κάνει πιο καχύποπτους στην αγορά ενός οποιουδήποτε προϊόντος, πλέον κυνηγάμε τις προσφορές σε super market και όχι μόνο για να καλύψουμε την ανάγκη μας για κάτι οικονομικό το οποίο θα αφήσει στην τσέπη μας και ρέστα.

Η ανάγκη για οικονομικό και ποιοτικό τέμνει με τα χύμα αρώματα, εδώ θα δούμε το γιατί, τι είναι αυτό που τα κάνει όλο ένα και περισσότερο πρώτα στην αγορά των αρωμάτων.?
Μπορεί να στερούμε αρκετά πράγματα από τους εαυτούς μας λόγο της κρίσης που επικρατεί, αλλά γιατί να στερούμαστε κάτι το οποίο μπορούμε να το έχουμε στην καλύτερη τιμή που υπάρχει αλλά και να είναι εξίσου ποιοτικό με το αυθεντικό.?

Τα χυμα αρωματα είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας, θα βοηθήσουν στην αλλαγή της διάθεσης μας από την αποπνικτική ρουτίνα της καθημερινότητας, άλλωστε η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή όπως και εσείς..! Βρείτε το άρωμα που ταιριάζει στα γούστα σας και κάντε το ένα από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

Οικονομικά και ποιοτικά χύμα αρώματα, είναι αυτά που θα σας κάνουν να τα επιλέξετε με άνεση, χωρίς να επηρεάζεστε αν κάνετε το σωστό ή λάθος, επειδή ξοδέψατε λιγοστά χρήματα για τον εαυτό σας. Η τιμή τους είναι προσιτή από όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Η δυνατότητα που θα έχετε επιπλέον με τα χύμα αρώματα που δεν έχετε με τα τυποποιημένα επώνυμα είναι ότι θα μπορείτε να συνθέτετε το δικό σας προσωπικό άρωμα που κανένας άλλος δεν θα μπορεί να έχει. Έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε συστατικά ανάλογα με τα γούστα σας..!

Πριν σκεφτείτε και πείτε στον εαυτό σας ότι θα πρέπει να στερηθεί, για να αγοράσει ένα επώνυμο άρωμα θυμηθείτε πως τα χύμα αρώματα ήρθαν για να μείνουν.