Γιατί να επιλέξετε χύμα αρώματα..!

255

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα αρώματα και πως αυτά επιδρούν στην καθημερινότητα μας, πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει πως όταν έχετε μυρίσει τυχαία ένα άρωμα σας έχει ταξιδέψει σε πολλές αναμνήσεις άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές. Αυτές είναι μερικές από τις ιδιότητες των αρωμάτων δηλαδή να μας ταξιδεύουν σε χρονικές περιόδους της ζωής μας που μας έχουν σημαδέψει. Βέβαια σε όλους εμάς που μας αρέσουν τα αρώματα και συνεχώς αποζητά με αυτά τα οποία θα ταιριάξουν στον χαρακτήρα μας αλλά και στην προσωπικότητα μας, είναι ένα γεγονός αρκετά πολυέξοδο γιατί αλλάζουμε συνεχώς αρώματα το ένα μετά το άλλο μέχρι να πετύχουμε το επόμενο αγαπημένο μας άρωμα.

Πως θα το πετύχουμε αυτό όμως τώρα που οι εποχές έχουν αλλάξει και το πορτοφόλι μας δεν είναι γεμάτο σαν άλλοτε..?
Φυσικό και επόμενο τότε να ψάχνουμε να βρούμε εναλλακτικές, οικονομικές λύσεις οι οποίες θα καλύψουν την ανάγκη μας για τα αρώματα και όχι μόνο γιατί κακά τα ψέματα όλοι μας αυτή την εποχή που ζούμε αναζητάμε το οικονομικό που συγχρόνως θα είναι και καλό, μια βόλτα όμως στα super market θα σας πείσει πως αυτό όντως ισχύει βλέποντας τον κόσμο να κυνηγάει τις προσφορές για να εξοικονομήσει όσο μπορεί κάποια χρήματα. Επειδή όμως στα επώνυμα αρώματα που αγαπάμε και κάποτε χρυσοπληρώναμε δεν ισχύουν αυτές οι λυτρωτικές προσφορές θα πρέπει να στραφούμε και εμείς σε κάτι εξίσου καλό αλλά και οικονομικό που δεν θα χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η λέξη που θα μας εκφράζει πλέον θα είναι τα χυμα αρωματα, θα είναι η λέξη αυτή που θα μας λύσει τα χέρια και αυτή που θα πάρει την θέση των επώνυμων αρωμάτων επάξια.
Τον τελευταίο καιρό η προτίμηση του κόσμου στο οικονομικό και εναλλακτικό έχει φέρει τα χύμα αρώματα πρώτα σε πωλήσεις προς έκπληξη βέβαια αυτόν που είχαν μια προκατειλημμένη αλλά και λανθασμένη άποψη για την ποιότητα κερδίζοντας τους στην συνέχεια την αγάπη τους και την προτίμησή τους. Από το ένα άκρο στο άλλο, από εκεί που δεν τα συμπαθούσαν καθόλου, χωρίς όμως να τα έχουν δοκιμάσει ποτέ τους, τώρα βρίσκονται στην αντίπερα όχθη και τους βλέπουμε να έχουν γίνει φανατικοί υποστηρικτές των χύμα αρωμάτων. Πως κατάφεραν όμως τα χύμα αρώματα να κερδίσουν τόσους πολλούς θαυμαστές αλλά και υποστηρικτές..? Τρεις λέξεις είναι αρκετές για να μας δώσουν να καταλάβουμε το γιατί… η πρώτη είναι η ποιότητα δεύτερη είναι η οικονομία και η τρίτη και καλύτερη είναι η διάρκεια που σαφώς ενδιαφέρει όλους εμάς που θέλουμε το άρωμα να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται καθ΄όλη την διάρκεια την ημέρας χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνουμε κάθε δύο ώρες.

Μοναδικές πρώτες ύλες, τεχνογνωσία αλλά και η στροφή του κόσμου στην ρομαντική εποχή των χύμα αρωμάτων έκαναν τα συγκεκριμένα αρώματα να μονοπωλούν, υπάρχουν όμως και αυτοί που έχουν κάποιες απορίες σχετικά με τα χύμα αρώματα και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτές και θα ξεκινήσω με μια εύλογη απορία που λέει “Γιατί τα χύμα αρώματα είναι πιο οικονομικά(φθηνά) από τα επώνυμα αρώματα” ? Σκέψου πως όταν αγοράζεις ένα ακριβό επώνυμο άρωμα την ωραία εκείνη συσκευασία( την θυμήθηκες?) ωραία… αφού λοιπόν άνοιξες αυτή την ωραία συσκευασία κατέληξες να κρατάς επιτέλους στα χέρια σου το αγαπημένο σου άρωμα μέσα σε αυτό το περίτεχνο μπουκαλάκι… τι ωραία…! Στην συνέχεια πετάς την συσκευασία και σε βάθος χρόνου όταν τελειώσει και το άρωμα σου πετάς και το μπουκαλάκι, μπράβο..! μόλις πέταξες στον κάδο των αχρήστων 20€ μην πω και παραπάνω βλέπεις αυτή είναι η διαφορά με τα χύμα αρώματα πως σε αυτά δεν θα δεις ούτε περίτεχνα μπουκαλάκια αλλά ούτε εντυπωσιακές συσκευασίες που στο τέλος θα σου είναι άχρηστες, απλά πληρώνεις μόνο το άρωμα και τελείωσες. Πολύ απλά, έξυπνα και οικονομικά θα κάνετε την δουλεία σας χωρίς να ξοδεύετε μια μικρή περιουσία κάθε φορά που θέλετε ένα άρωμα. Για αυτό την επόμενη φορά αν δεν το έχετε κάνει ήδη προτιμήστε χύμα αρώματα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητα τους αλλά και την οικονομική τους τιμή